לאכול בלובי

 

  

מסעדת לובי של בתי מלון היא בדרך כלל ויטרינה של עוגות לא מגרות, כריכים קצת עייפים, כמה סוגי קפה ואלכוהול. מלון דניאל החליט לתת  למסעדת הלובי תדמית שתמשוך את אורחי המלון וגם אורחים מבחוץ לבלות במקום. הבסיס כבר היה מבטיח בזכות אולם רחב ידיים שמתברך בחלונות זכוכית גדולים שמהן נשקף הים התיכון והחולות הזהובים של חוף הרצליה. בהמשך שכרו את שירותיו של היועץ הקולינרי והשף מנה שטרום שהרכיב תפריט מתאים יחד עם שף המלון דודו כהן ולבסוף נתנו לכלה הטרייה שם עברי הולם "עלמה".

 

 

 

עוד מסעדות כשרות

מסעדת צימעס בהרצליה פיתוח - גפילטע פיש, כבד קצוץ וקרפעלעך (כשרה)

יקבי כרמל בזכרון יעקב - מרכז תרבות יין, סיורים, טעימות וביסטרו

מסעדת כדיתא - כשרה במושב תימורים

מסעדת "אנדיב" הכשרה באשדוד

פאב אירי פטריק'ס רופ-טופ תוסס וכשר 

ים תיכוני-איטלקי

התפריט נבחר בהתאם לנוף והוא ים תיכוני-איטלקי ומבוסס על חומרי גלם מקומיים. ארוחות הבוקר מגוונות עם נגיעות והברקות של שטרום. השקשוקה הישראלית קיבלה מגע וטעם איטלקי, פיצה דקיקה מוגשת על קרש עץ, אנטי פסטי בקלייה עדינה עם צלפים משומרים בגודל חצילונים, מאפי בוקר טריים, כריכים פוקצ'ות, ברוסקטות וקפה על סוגיו השונים. התפריט מתחלף בשעות הצהרים לתפריט חלבי עם מנות איטלקיות ביניהן פסטות, רביולי, ניוקי ופטוצ'יני, דגים וסלמון. כדי להשלים את תוצרת הארץ מוגשות גבינות ממחלבת הבוטיק יעקבס ויינות בוטיק ישראליים מיקבי רמת הגולן, הרי הגולן, רקנאטי ויקבי צרעה כולם כשרים כמתבקש במלון.

 

 

 

מבחר טעימות מהתפריט החדש של "עלמה" בלובי של מלון דניאל :

  

בוקר [עד 12:30]

 מבחר מאפים, סנדוויצ'ים וקפה לבוקר

ארוחות בוקר עשירות בסגנון איטלקי וים תיכוני, כולל שקשוקה במחבת, ארוחת בוקר ישראלית, בוקר של בריאות , או מנת מוזלי עם יוגורט צאן, פירות טריים , גרנולה ודבש.

  • מחיר מנות הבוקר  58-32 ₪

 

צהריים [החל מ-13:00]

צלחת אנטיפסטי - מבחר ירקות קלויים בשמן זית, עשבי תיבול, חומץ בלסמי ופוקצה חמה.

פלטת גבינות משק יעקובס

גלילות חצילים

קרפציו סלק

ברוסקטה עם עגבניות, פטריות, קשקבל, זוקיני, פלפלים וגבינת צאן

טאפסים עם כוס יין של יקבי רקנטי או רמת הגולן. 14 ₪ ליחידה של טאפס

פסטות, רביולי, ניויקי ופטוצ'יני

מנות דג עם תוספות.

מחבת סלומון מאודה בירקות.

  • מחיר מנות הצהריים  32-88 ₪

 

קינוחים

דואט מוס - 36 ₪

עוגה של פעם - 28 ₪

טארט פירות - 38 ₪

פאי תפוחים עם כדור גלידת וניל - 42 ₪

סורבה פירות - 32 ₪

  

שעות פתיחת המסעדה 23:00-09:00

  

מלון "דניאל", רמות ים 60, הרצליה-פיתוח. טלפון לפרטים נוספים: 09-9528282