צלם: כפיר זיו
פסטיבל הודו בתאיו

תפריט בסארי

מאת: עינת לוי

 

מסעדת השף-דגים "תאיו" השוכנת על החוף הדרומי של בת ים בוחרת לחזק את התפריט הקבוע שלה עם מנות חדשות בניחוח של קארי. במהלך חודש יולי יתקיים במקום "פסטיבל הודי". אל התפריט יצטרפו מנות ספיישל על טהרת הטעמים ההודיים, המסעדה תעוצב בסגנון מסורתי, כל שולחן יוכל להזמין משקה לאסי מיוחד והפס קול שינוגן ינסה להשתלב עם כל אלה כדי ליצור אווירה הודית אותנטית לסועדים.  

 

פסטיבל הודו בתאיו (צילום: כפיר זיו)

 

בבה גנוש ולנקה מורגי

התפריט שיוגש בימי הפסטיבל יציע: ניתחוני דג קוד ברוטב חלב קוקוס וקארי בליווי אורז לבן (79 שקל); פקורה - ירקות מטוגנים מצופים בקמח חומוס מוגשים בליווי רוטב קארי פיקנטי (24 שקל); בבה גנוש - ממרח קרם חציל יוגורט וטחינה בליווי צנימים (24 שקל); לנקה מורגי - ניתחוני עוף מבושלים בחלב קוקוס על מצע אורז לימון ובוטנים (36 שקל); צ'יקן טיקה מסלה - כנפיי עוף בתערובת טיקה אדומה פיקנטית (36 שקל). לצד הארוחה יוגש משקה לאסי- משקה הודי על בסיס יוגורט קר עם פירות העונה (29 שקל).

 

פסטיבל הודו הוא השני בסדרת פסטיבלי עולם שמתקיימים בתאיו שף דגים. במהלך חודש יוני חגגו בתאיו את תרבות ספרד, ומאוגוסט יתקיימו במסעדה פסטיבלים שיחגגו את תרבויות רוסיה, יפן, ומרוקו.

 

"תאיו שף דגים", על קו המים בחוף הדרומי של בת ים, מגישה מנות של דגה טרייה, פירות ים ומגוון בשרים. לפרטים נוספים על המקום. טלפון: 03-6565650