צלם: רונית סבירסקי
מסעדת בשרים חדשה בחיפה MEAT IN&OUT
סועדים בחצר
פלטת בשרים, אסאדו וצ'וריסוס
ניחוח קל של עישון
נתח מיושן ומשיוש

בשר בחוץ ובפנים

מאת: רונית סבירסקי

 

כשבחיפה נפתחת מסעדה חדשה המקומיים מגלגלים את שמה על קצה הלשון תוך זמן קצר. במיוחד כשמדובר במיקום שהחיפאים אוהבים. קפה מנדרין כבש לעצמו פינת חמד בתוך גינה ירוקה בשדרות הנשיא לפני מספר שנים והפך למוקד עליה לרגל עבור החיפאים. ממש באותה פינה בחלקת הירק הסמוכה שהיא חצרו של בנין באוהואוס ותיק נפתחה מסעדת הבשרים Meat in & out.  ומכאן גם משמעות שמה של המסעדה: אפשר לשבת בגינה בצל העצים או על כסאות בר גבוהים וללהג עם הברמן ואפשר גם בפנים. בקומה העליונה ישנו חדר פרטי לאירועים שמשקיף על הגן ממבט על.

 

מיישנים ומעשנים

בעלי המסעדה רון גלנטי וצחי ירחי החליטו להביא את בשורת הבשר לחיפאים. ירוק מסביב ואדום על הצלחת. הם בוחרים נתחי בקר מרמת הגולן, מיישנים ומעשנים אותם בעצמם. כשבוחנים את התפריט מגלים שהם מעשנים כמעט כל מה שזז במטבח כך שאלה שאינם סטייקהוליקים יכולים לקבל חזה אווז מעושן או סלמון מעושן וכאחת שניסתה אותם אני יכולה להעיד שהם עושים את זה טוב. ניחוח העישון עדין, משדרג את הטעם ואינו משתלט על הבשר.  

 

בתפריט

בתפריט הראשונות תוכלו למצוא: נקניקיות צ'וריסוס בליווי רוטב צימצ'ורי (200 גרם, 30 שקל), קבבוני טלה  (45 שקל) , קרפ'צו סינטה בליווי פטריות פורטובלו (33 שקל). בעיקריות:   אנטריקוט מתנור העישון אשר עבר צלייה איטית (200 גרם, 73 שקל), נתח סינטה עסיסי בצלייה איטית ( 200 גרם, 63 שקל), נתח אסאדו צלעות מעדר בקר מרמת הגולן (500 גרם, 109 שקל) ומנת הדגל Meat Special  - אנטירקוט וסינטה מארון העישון, ( 400 גרם כל אחד) ומדליוני פילה (280 שקל). במתוקים: "ענן שוקלד" – מוס שוקלד וטוייל  וניל  (25 שקל) פנקוטה רום המוגשת ברוטב פירות יער   (28 שקל)  וקרם ברולה משובח (33 שקל).

 

שעות פעילות: המסעדה פועלת כל ימות השבוע (כולל סופ"ש) החל מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות. שדרות הנשיא 129, א', חיפה. טלפון:  04-8373222