מסעדת "על המים" חוף השרון הרצליה
סלט גבינת עזים חמה ופירות העונה
מוסר ים מאודה ביין לבן
כבד אווז ברוטב תאנים בלסמי
חלונות משקיפים אל הים

חופשי על הגל

מאת: רונית סבירסקי

  

"קו המים" הוא מושג נחשק שהרבה מקומות בילוי ומסעדות היו שמחים להתהדר בו.  למסעדת "על המים" בחוף השרון הרצליה יש את זה. למרות שהמיקום היה יכול להפוך אותה בקלות למסעדת חוף,  "על המים" היא מסעדת גורמה אלגנטית. שילוב של כסאות עור רכות ולצדן כורסאות ישיבה קבוצתיות. חלונות גדולים פתוחים אל הים ומציעים שקיעות זהובות או אדומות, מפרשיות לבנות ואדוות גלים שוצפות. אלה שמחפשים את השילוב המנצח יכולים להתחיל בקוקטייל לקראת שקיעה על מרפסת הדק החיצונית ולאחריה להיכנס למסעדה הסגורה וליהנות משירות אישי לאור נרות. רצפת עץ כהה, קורות עץ גסים מעצבים את התקרה ושני קיאקים הפוכים משתלשלים מהתקרה.

  

מה בתפריט?

בתפריט ניתן למצוא שילוב של מטבח אירופאי וים תיכוני עם דגה יומית טרייה וצלחות מעוצבות תחת מגע ידו של השף אלכס פלטינסקי. בין המנות הראשונות: סלט גבינת עזים חמה ופרי העונה 54 שקל , ריזוטו פטריות יער עם יין לבן וגבינת פרמזן 39 שקל , כבד אווז  ברוטב בלסמי ותאנים, בליווי אגס ביין לבן 79 שקל, קבב טונה וצנוברים קלויים 56 שקל,  קרפצ'ו פילה בקר בחומץ בלסמי מיושן 54 שקל.  מנות עיקריות: פילה מוסר ברוטב שום קלוי 99 שקל  (1/2 מנה  55 שקל),  פילה לברק בניחוח אגוזים וגבישי מלח ים  110 שקל (1/2 מנה - 60 שקל) ,  מדליוני פילה בקר ברוטב יין אדום 120 שקל, רביולי ריקוטה ועשבי תיבול  ברוטב עגבניות, שמנת וודקה 59 שקל. קינוחים: עוגת נמסיס שוקולד בלגי, עם קצפת ופרי העונה  36 שקל, פרפה לימון על מצע רוטב תות טרי  35 שקל. לקראת הקיץ נוסף תפריט ארוחת בוקר, מבצעי עסקיות ומבחר ספיישלים אביביים.

 

לא כשר. פתוח ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי-שבת 23:00-09:00, טל. 09-9501767