הלופט בראשון לציון - די ג'י, בר וארוחות ליליות
תאורת הבר משתנה בלילה
פהיטס אנגוס
פהיטס עוף
אנגוס בנדיקט
המבורגר ובירה

בר ובשר

מאת: עינת לוי

 

מסעדת הלופט בראשון לציון מתבססת על תפריט בשרים מאז הקמתה. הבשרים מגיעים מארגנטינה ומתיישנים בטמפרטורה של 0 מעלות בין 19-15 ימים תוך פיקוח צמוד על הרגע הנכון להוציא אותם מהמקררים ולהניח אותם על הגריל. הם מיישנים נתחי סינטה ופילה וגם את ההמבורגרים שלהם הם מכינים מבשר שנטחן במקום. לאחרונה הוסיפו חידוש למסעדה כדי לשדרג את המסעדה כחלק מבילוי לילי. בשעה 22:30 הם מעמעמים את האורות, מגבירים את המוסיקה עם די.ג'י קבוע, תאורת הבר מרצדת בשלל צבעים ומשקל הכובד עובר לכיוון המשקאות.  לכך מתווסף בשר האנגוס ומנות ליליות שמתאימות לאלכוהול.

 

בוקר על הלילה

זה מתחיל או נגמר תלוי במצב הרוח בארוחות בוקר ליליות במחיר 54 שקלים שכוללות צ'וריסוס עם ביצים, בצל מטוגן, מניפת ירקות וגוואקמולי. אומלט לילי של שלוש ביצים, סלט ירקות, חמאה, גבינת שמנת וריבת שרי. יש בריקפסט של בצק סיגר פריך ממולא ביצת עין וגבינת פטה עיזים עם סלט ירקות וגבינת שמנת. לארוחות הבוקר מתלווה לחם, שתייה קלה וחמה.

 

ספיישלים של לילה

פרוסות סינטה צרובות בגריל עם טבעות בצל (62 שקלים), פאהיטס עוף לצד טורטיה מקסיקנית וגוואקמולי (42 שקלים), פאהיטס ANGOS פרוסות אנטריקוט ופטריות שמפיניון על מצע טורטייה ועלי בייבי זעירים, באפלו מיקס עם כנפי עוף בשלושה רטבים.

  

משהו על הדרך

כריך כבד אווז  בג'בטה חמה (89 שקלים), כריך קייג'ין  עם סטייק פרגית (47 שקלים), צ'יקן רול, חזה עוף בגריל עטוף בטורטיה (42 שקלים) הום פרייז ברוטב צ'ילי וחמאה (26 שקלים), פטריות ממולאות  בגבינת עיזים (44 שקלים).

 

בשרי לילי

בורגר ANGOS ושליש בירה מהחבית (38 שקלים),  ANGOSבנדיקט - מניפת אנטריקוט אנגוס על הגריל בליווי ביצי עין רכות בתוספת סלט קצוץ ורוטב איולי חלפיניו (64 שקלים)

 

שעות פתיחה: 12:00 עד הלקוח האחרון 7 ימים. משה בקר 15, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. טל: 03-9563216