צלם: יחצ
חציל קלוי
צלם: יחצ
פילה מוסר ים
צלם: יחצ
פרגית סצ'ואן
צלם: יחצ
אינסטה פולו
צלם: יחצ
ביסטרו בר גיורא - תפריט חדש
צלם: יחצ
שפדה ברנג'י - מנה מהמטבח הפרסי

ביסטרו בר גיורא משיק תפריט חדש

 

ביסטרו בר גיורא ממוקם בלב הסוהו התל אביבי ומשדר אווירה צעירה. ספות השתרעות, ריהוט אקלקטי, גינה ירוקה ופינות התבודדות. שנים של פעילות כמסעדה בימים, מועדון עם מוסיקה חיה בלילות, בר הופעות אינטימי וחדר ביליארד לצעירים. עשר שנים של פעילות יצרו את הצורך לשדרג את המטבח. השפית אמילי גולדברג הופקדה על התפריט החדש ויצרה מנות שיש בהן ניחוח ישראלי ביתי. שילוב של מנות ים תיכוניות ומאכלים ביתיים מן המטבח הפרסי.

  

מנות משתנות מהמטבח הפרסי

במנות הפתיחה: שיפודי חלומי בגריל, חציל בטחינה וסילאן (32 ש"ח), עלי תרד בפטה, מזאטים ולחם הבית שנאפה במקום, סלטים וכריכים מושקעים.

במנות ביניים ועיקריות: פסטות ( נפוליטנה ופטה, פגיטיני פונגי עם כבדים וברנדי, רביולי גבינות צאן ומרווה) המבורגר במבחר ווריאציות ותוספות, קבבוני טלה במג'דרה וטחינה, פרגית סצ'ואן אוריינטלית (58 ש"ח), פילה מוסר ים (72 ש"ח).  המנות המשתנות מהמטבח הפרסי: שפדה ברנג'י: כופתאות בשר בקר עם אורז וירק במרק עגבניות ולימון פרסי; גורמא זבזי: תבשיל ירקות ובשר בקר עם לימון פרסי על מצע אורז לבן; פולו זבזי: עוף בעגבניות על מצע של אורז פרסי מסורתי  ואפונה; גונדי: כופתאות עוף בקמח חומוס מוגש במרק ירקות שורש (48-34 ש"ח). המנות הפרסיות הן מהמטבח של דליה אם הבית. לקינוח קדאיף במילוי משתנה (33 ש"ח). פתוח כל השבוע 08:30 עד הלקוח האחרון. בר גיורא 4 פינת דיזינגוף סנטר, ת"א, טל: 03-6204880