צלם: שי בן אפרים
מסעדת לופט בראשון לציון
צלם: שי בן אפרים
לופט 1
צלם: שי בן אפרים
לופט 2
צלם: שי בן אפרים
לופט 3
צלם: שי בן אפרים
לופט 4
צלם: שי בן אפרים
לופט 5

בשר זה העיקר

מאת: רונית סבירסקי

 

שלושה מסעדנים מוצאים חלל גדול שנראה כמו לופט בראשון לציון ומדמיינים שילוב שבין בר למסעדה. התוצאה הייתה דלפק משקאות גדול, לידו כסאות בר גבוהים, מדפים עמוסים בכל סוגי המשקאות והיינות, כורסאות עור להתפרקדות והופעות של אמנים. המקום קיבל את השם "לופט" ועל הקירות צויירו ציורי ענק של בוטיצ'לי שעברו שינויים לאמנות מודרנית.  עם השתייה הגיע התיאבון, לאלכוהול הצטרפו הבשרים והמקום הפך למסעדה. מקרר בשרים ענק מכיל נתחים עסיסיים מכל חלקי הבקר, שעוברים במקום את תהליך היישון. הבשרים מגיעים מארגנטינה ומתיישנים בטמפרטורה של 0 מעלות בין 15-19 ימים תוך פיקוח צמוד על הרגע הנכון שבו הם מתאימים לצלייה. אנטריקוט, סינטה, פילה והמבורגרים שבשרם נטחן במקום.

 

בשר אנגוס הישר מארגנטינה

החידוש האחרון מבית "לופט"  הוא הכנסת בשר האנגוס "הפרה השחורה", שמיובא מארגנטינה. מדובר בבשר עסיסי, דל שומן ומיושן בעדינות תחת פיקוח של מומחה בשרים מיוחד שגויס ל LOFT. בארגנטינה ואורוגוואי מוגדר בשר האנגוס כיוקרתי ויקר. עגלי האנגוס מגודלים באופן מבוקר במרעה טבעי ואספקת מזון ייחודית שאינה כוללת הורמונים ואנטיביוטיקה. שיטה זו מבטיחה בשר בקר משויש ואיכותי במיוחד המצטיין ברכות  ועסיסיות ללא תוספים תזונתיים וכימיקלים.

 

מה הוא מכיל?

הבשר המזין מכיל אבץ הנחוץ לתפקודים חיוניים של הגוף,ברזל העוזר לשאת חמצן לתאים ומסייע בהתפתחות המוח וחלבון העוזר לשמור על האנרגיה ומווסת תהליכים בגוף. בנוסף מהווה מקור מצוין לויטמינים מקבוצה B המעודדים גדילה ושומרים על הבריאות. ב- LOFT  מוגש בשר האנגוס ב 2 וריאציות שונות: סטייק אנגוס 330 גרם (112 שקלים) והמבורגר אנגוס (38 שקלים).

 

בכל ימות השבוע כולל ימי שישי הם מגישים עסקיות במחירים שבין 46-79 ¤ עם מגוון של למעלה מ-30 מנות לבחירה. לא כשר.

 

משה בקר 15, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. טל: 03-9563216

שעות פתיחה: 12:00 עד הלקוח האחרון 7 ימים.